Лайм

Блогер вирішив побити особистий рекорд та з'їв 120 наггетсів з McDonald's за дев'ять хвилин: відео

Минулого разу пішло на п'ять хвилин більше

Американський блогер Метт Стоуні прославився в мережі завдяки роликам, в яких він на швидкість поглинає величезну кількість їжі. Нещодавно хлопець вирішив побити свій власний рекорд дев'ятирічної давності, і йому це вдалося.

У 2012 році американець з'їв 120 наггетсів з McDonald's за 14,33 хвилини. Через 9 років блогер вирішив поліпшити свій результат, і розправився з такою ж кількістю курячих шматочків за 9 хвилин і 22 секунди. Відео з новим рекордом зібрало в YouTube понад 2 млн переглядів.

Свій челлендж ютубер почав з того, що розклав перед собою 12 упаковок наггетсів по 12 штук. Поруч розставив соуси, воду і кока-колу. Потім включив таймер і швидко приступив до трапези.

Перші коробки пішли легко, але потім у Мета від швидкого пережовування почала боліти щелепа. Втім, блогер не здався і продовжив поглинати нагетси, запиваючи їх великою кількістю води. В кінці випробування Стоуні запив все склянкою солодкої газованої води.

  • Чи реально з'їсти бургер на 5 кг за 30 хвилин? Скромний хлопець на ім'я Джеймс довів, що часу вистачить і на десерт.
  • Український блогер Vanzai готував 78-кілограмовий Skittles і отримав опік обличчя. Хлопець показав відео створення гігантського драже і закликав не повторювати його помилок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео