Лайм

Кіт прийшов на весілля господарів у костюмі та з надто серйозною мордочкою - тепер він зірка в мережі й дон Котлеоне

Пухнастик затьмарив навіть наречених

Закохана пара довго не могла вирішити, хто підноситиме каблучки на їхньому весіллі. І тоді наречена запропонувала на цю роль їхнього улюбленця, який не тільки чудово впорався з важливою місією, а й став зіркою соцмереж.

Молодята нарядили кота в елегантний костюм, який допоміг чотирилапому швидше вжитися у відповідальну роль. Хвостатого посадили в коляску з чорною вуаллю й довірили супроводжувати його одному з гостей, журналістові Річарду Ларсону, - він і поділився знімком серйозної мордочки на своїй twitter-сторінці.

Фото: twitter.com/larsonrichard

Фотографія швидко розійшлася соціальними мережами, і користувачі не перестають сміятися над зовнішнім виглядом та надмірною серйозністю кота.

"Він зрозумів завдання", "Чому у мене таке відчуття, що цей кіт точно бував на королівському весіллі й церемонії зведення на престол?", "Мені подобається, що він розуміє, наскільки це відповідально", - пишуть коментатори.

Один з користувачів поцікавився, як кіт поводився на самому торжестві. За словами Ларсона, пухнастику було нудно на церемонії, зате його порадувала увагу до себе до та після неї.

  • Кіт приліг відпочити на галявині і став героєм жартів в соцмережах. Місцем для релаксу пухнастик вибрав парк мініатюр і через це став виглядати гігантом.
  • Що якщо залишити собак наодинці з роботом-пилососом? Домашня камера зняла кумедне відео, яке за добу зібрало в YouTube більше 4 тисяч переглядів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео