Лайм

Невдачливий наречений захворів у день весілля, і наречена влаштувала свято з манекеном

Креативний спосіб дівчини оцінили не всі

Весілля - подія, на яку із завмиранням серця чекає кожна закохана пара. Але що робити, якщо цей день настав, а наречений несподівано захворів. Оригінальне рішення вигадала героїня наступної історії.

Геннон та Крістіна з Північної Кароліни (США) зібралися одружитися, але в день церемонії хлопцеві раптово стає погано і він потрапляє до лікарні з харчовим отруєнням. Кохана невдачливого хлопця вирішує не скасовувати весілля, і знаходить творчий спосіб врятувати святкування, розповідає New York Post.

Фото: instagram.com/z06karmire

Крістіна з дошки для прасування спорудила манекен, який одягнула в чоловічий костюм. Зверху вона встановила iPad, на екрані якого красувалося усміхнене обличчя Геннона. З цим пристроєм наречена розрізала торт, танцювала, а гості з радістю робили з "нареченим" селфі. Цей момент потрапив на відео, яке вже завірусилося у TikTok.









Користувачі по-різному оцінили креативний вчинок нареченої: поки одні хвалять її за те, що вона змогла знайти вихід із неприємної ситуації, інші соромлять, що не підтримала коханого під час хвороби, а пішла святкувати одна.

На захист коханої став Геннон, який сказав, що він сам хотів, щоб Крістіна відсвяткувала цей день із друзями та родиною. Хлопець додав, що вони вже двічі скасовували весілля через пандемію Covid-19, і цього разу хотіли, щоб свято відбулося. Американець зазначив, що вони з коханою разом уже майже 8 років, і впевнений, що попереду на них чекає багато нових та цікавих подій.

Фото: instagram.com/z06karmire

  • Ще одна пара зі США захотіла оригінальну фотосесію до весілля та вирушила до супермаркету – результат вийшов веселим. Ці фото завжди викликатимуть у них посмішку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео