Лайм

Білий вуж у шапочці Санта-Клауса став зіркою мережі - такої милої змії люди ще не бачили

Свиноносий вуж-альбінос дарує святковий настрій

На перший погляд змії можуть здаватися не наймилішими тваринами, але білий вуж Кірбі успішно бореться з цим стереотипом. Дивовижна істота в маленькій шапочці Санта-Клауса "прогулялася" серед красиво упакованих подарунків та зачарувала соцмережі.

Кірбі - неотруйна змія з родини вужевих, що належить до виду західний свиноносий вуж. Він альбінос, тому його тіло позбавлене характерної пігментації, а очі мають червоний колір. Таке забарвлення чудово поєднується з шапочкою Санти, яку господар Кірбі зробив із пластиліну і прикріпив до його голови за допомогою крапельки води. Доброзичливий вуж проповз по килиму і зупинився прямо на долоні у свого власника.

Відео з унікальною змією стало вірусним у мережі та зібрало десятки тисяч переглядів. На YouTube люди засипали 5-річного Кірбі компліментами і назвали його наймилішим плазуном у світі.

"Чому люди бояться змій? Подивіться на цього малюка, який дарує різдвяний настрій!" - пишуть у коментарях. - "Я не люблю змій, але це наймиліше відео на світі!"

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео