Лайм

Лабрадор побачив знайомого листоношу і заспівав від щастя - так виглядає справжня дружба

Люди були зворушені такою реакцією тварини

Собак абсолютно точно можна назвати відданими істотами, адже чого вони тільки не зроблять, щоб довести це. Наприклад, вихований доберман демонструє свою любов, коли ділиться з власницею котлетою. А герой наступного ролика показав, як слід зустрічати справжніх друзів.

У мережі з'явилося відео, в якому домашній улюбленець був у захваті, коли почув за вікном звук знайомої машини. До будинку в цей момент якраз під'їхала поштарка, щоб віддати посилки. "Наш чорний 10-річний лабрадор Мако впізнав вантажівку поштової працівниці, яка доставляє посилки додому. Співробітниця завжди пригощає його, коли приходить у гості", - написали автори ролика.

Фото: Youtube

Фото: Youtube

Поштарка виявилася добрим другом Мако: вона завжди пригощала його смаколиками та дарувала свою ласку. Лабрадор відповів їй взаємністю, і щоразу, коли зустрічає листоношу, не мислить себе від щастя. Пес відразу ж біжить назустріч поштовій вантажівці і при цьому "співає" своєю собачою мовою.

Люди були зворушені такою поведінкою пухнастого звіра, тому в коментарях під відео не пошкодували для нього компліментів. Вони пишуть, що саме так виглядає справжня дружба.

"Це відео зробило мій день! Його любов до неї просто дивовижна. Він навіть взяв із собою іграшку!", "Це наймиліша історія про листоношу і собаку! Цей улюбленець такий милий і дійсно любить її", "Я не могу перестати посміхатися. Наполегливість, з якою він біжить їй назустріч, мене просто дивує", "Він приніс листоноші свою іграшку. Яка мила собака", "Радісне хвилювання в собачому голосі було приємно чути", "Просто неймовірно!"- висловилися користувачі мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео