Лайм

Собака заспокоїв брата, якому наснився поганий сон - миле відео зігріває серця

Тварина виявила справжню турботу

Собаки мають дивовижну доброту, співчуття та інші якості, яких часом так бракує людям. Поки вихований доберман ділиться з господинею котлетою, герой цього ролика піклується про старшого брата, якому наснився поганий сон.

Миле відео зняв власник притулку для тварин у Канаді. На ньому стаффордширський тер'єр на ім'я Алі бачить тривожний сон і гавкає, а його молодший брат Сен підходить і втішає його уві сні. Собака дбайливо поклав голову на шию брата, і той притих.

Відносини тварин зачарували користувачів мережі, і вони залишили під відео на YouTube безліч добрих коментарів. Дехто припустив, що пес насправді побачив уві сні білку або погану людину, яка забирає в нього кісточку.

Які сни сняться собакам

Собаки, як і більшість хребетних тварин, можуть бачити сни. Собаки впадають у фазу швидкого сну через 20 хвилин після засипання і можуть залишатися в ньому протягом 2-3 хвилин. За цей час спостережливий власник може помітити, що дихання тварини стає уривчастим, вона може скиглити, гарчати, посмикувати кінцівками.

Фото: maxpixel.net

Професор психології Університету Британської Колумбії Стенлі Корен розповів журналу Live Science, що сон собаки багато в чому схожий на сон людини. Крім звичайних речей, таких як прогулянки, ігри та погоні за котами, улюбленцям можуть снитися і кошмари.

З невідомих причин розмір собаки може визначати довжину сну. За словами Коена, у маленьких собак частіші, але коротші періоди сновидінь, тоді як у великих собак сни бувають менш частими, але тривалішими.

  • Лабрадор побачив знайомого листоношу і буквально заспівав від щастя. Так виглядає справжня дружба людини і тварини.
  • Кішка вперше помацала мильну піну і дуже здивувалася. Реакція пухнастої просто незрівнянна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео