Лайм

Доброзичливий бичок вирішив облизати пса, але той зовсім не вміє цілуватися: кумедне відео

Ця парочка не залишила байдужим нікого

Кумедних роликів з тваринами в головних ролях ніколи не буває занадто багато, і поки сім'я оленів потоваришувала з котом і влаштувала йому сеанс масажу, ласкавий бичок вчить іншого улюбленця "цілуватися".

Канал Viral Hog виклав відео, в якому бичок виявився настільки доброзичливим, що вирішив облизати цуценя. Пес саме підійшов до нього, щоб познайомитись. Парнокопитна тварина почала відразу приставати до собаки з "поцілунками", проте Шайнер не зміг відповісти йому взаємністю. Через кілька секунд таких "залицянь" він укусив бичка за язик, а потім взагалі вирішив відійти подалі.

Фото: Youtube

"Шайнер - моє нове цуценя, йому 6 місяців. Я взяла улюбленця з собою на ранчо, де він вперше познайомився з бичком", - говориться у підписі до відео. Користувачі мережі відреагували на побачене по-різному: одним така поведінка тварин здалося кумедною, а хтось зазначив, що в цьому немає нічого смішного і ситуацію, що склалася, не можна вважати нормальною.

"Корівка з добрими намірами, а собака щось не дуже", "Собака: ми можемо поговорити? Корова: поцілуй мене. Пес: я ж казав, що мені це не подобається", "Мій пес від такого зійшов би з розуму", "Це не смішно і не зовсім нормально", "У бичка язик не такий вже і гладкий, тому собаці може бути боляче", "Я бачив, як щеня з'їло чортову бритву. Пом'яло кожну її частину, виплюнуло і продовжило гратися. Думаю, що з цим собачкою все буде в порядку", "Просто бичок так відчув", - висловилися з цього приводу користувачі мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео