Лайм

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Хвостик ловить мишей на фронті

Новим улюбленцем соцмереж став кіт Сирський, який ловить мишей на передовій. Він став відомим завдяки колишньому волонтеру, а нині військовослужбовцю Роману Синіцину (Балану).

Бійці знайшли кота в одному з прифронтових сіл і одразу дали йому бойове завдання – "стримувати нашестя мишей". Як відомо, на фронті існують великі проблеми з гризунами, які з'їдають не лише їжу, а й знищують амуніцію та псують обладнання.

Читайте також: Захисник України зробив КПП для котів та зворушив соцмережі: відео.

Фото: twitter.com/sinicynr

"Впіймали нового кота. Тому що старі (Сталктіт і триколірна кішка), як ви пам'ятаєте, втекли. Тепер мишам п*зда (ймовірно)", - написав Синіцин 5 листопада.

Фото: twitter.com/sinicynr

Пушистику дали ім'я Сирський, бо він любить сулугуні та сирок. Військовий кіт чудово справляється зі своїм завданням. Після нічного полювання на мишей він на якийсь час зникає, але завжди повертається на "службу".

Фото: twitter.com/sinicynr

Роман Синіцин, він же "Майор", став публікувати фото бойового мишолова у соцмережі X (Twitter), після чого на його сторінку підписалося 3 тис. нових користувачів.

Фото: twitter.com/sinicynr

А тепер Сирський, схоже, став амбасадором майбутнього реєстру домашніх тварин. Фото хвостика з'явилося на сторінці програми "Дія".

"Надихнулися постановою уряду про Єдиний державний реєстр домашніх тварин. Уявляємо, як будуть виглядати документи хвостиків у "Дії", – йдеться у пості.

Синіцин відреагував на публікацію, пожартувавши, що ситуація вийшла з-під контролю.

"Чисто твітерська історія про кота, якого ми зловили в одному прифронтовому селі, шоб стримував навалу мишей. Потім назвали Сирським, бо він … еммм любить сир (сулугуні і творожок). Так от, історія трохи вийшла з-під контролю… Командування Сухопутних військ ЗС України, на бійця уже є паспорт в ДІЇ, правда, він від ранку десь в СЗЧ, але з-під землі дістанем, раз так понеслось!", - написав Роман в Facebook.

Фото: twitter.com/sinicynr

Фото: twitter.com/sinicynr

Фото: twitter.com/sinicynr

Раніше у мережі показали, маленький пес солдат Шкода допомагає українським захисникам копати бліндаж.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео