Лайм

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Тварини вперше почули оперну арію

Солідарна з Україною білоруська співачка Маргарита Левчук приєдналася до "Культурного десанту", який організовує концерти на лінії фронту. Оперна зірка виступила перед українськими бійцями, і її високе сопрано вразило навіть фронтових собак.

Відео виступу у своєму Instagram опублікував Коля Сєрга. На кадрах Маргарита виконує оперну арію перед українськими захисниками, а вони зачаровано слухають її спів. Поруч стоїть Мирослав Кувалдін з гурту "The ВЙО", який на початку вторгнення воював на Донбасі, а пізніше став частиною "Культурного десанту".

Читайте також: Це був не один раз: Саша Чемеров підтвердив, що Тіна Кароль відмовилася виступити перед бійцями.

Фото: instagram.com/margarita.levchuk.official

Високі ноти Маргарити здивували місцевих собак, які одразу вийшли з-за машини. У коментарях жартують, що песики вперше почули щось голосніше за вибухи.

"У собачки очі в купку", "Сабакерен взагалі в шоці був", "Хахах, песики вперше побували на опері", "По-моєму собачки офігіли, що почули щось голосніше за вибухи", "Собачка в шоці, але ж знає толк у мистецтві", - сміються з реакції тварин підписники.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Margarita Levchuk (@margarita.levchuk.official)

Маргарита Левчук – відома білоруська оперна співачка. Закінчила музичне училище, Брестський державний музичний коледж, Білоруську державну академію музики. Брала участь у кількох міжнародних конкурсах, була солісткою колишнього Великого театру опери та балету у Білорусі.

Левчук пішла проти системи Олександра Лукашенка. У 2020 році на виборах президента Білорусі брала участь у виборчій кампанії Світлани Тихоновської. З того ж року живе у Литві та є солісткою литовської опери.

Фото: instagram.com/margarita.levchuk.official

За відкриту критику білоруського диктатора на Левчук у Білорусі порушено кримінальну справу, а у лютому 2022 року Маргарита повідомила, що її оголосили у розшук.

Співачка підтримує Україну у боротьбі з російським агресором. У квітні минулого року на знак солідарності разом із Андрієм Павуком заспівала "Ой у лузі червона калина".

Коля Сєрга запросив Маргариту приєднатися до "Культурного десанту". Оперна співачка приїхала в Україну, щоби підтримати бойовий дух захисників. Левчук вже дала кілька концертів близько лініі фронту.

Фото: instagram.com/margarita.levchuk.official

Раніше Андрій Хлівнюк із ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео