Лайм

Автор вірусного відео з Тіною Кароль в купе "Укрзалізниці" розповів, як виникла ідея пародії

Позитивний ролик зібрав мільйони переглядів

У мережі завірусилася пародія на Тіну Кароль, яка займається йогою в купе "Укрзалізниці". Автором гумористичного відео став блогер і засновник YouTube-каналу Room Factory Максим Старосвітський.

У своєму скетчі пародист показав, як реагували б сусіди по купе на асани Аштанги, які артистка виконує в поїзді. Здивованого попутника, перед обличчям якого з'являються сідниці Тіни Кароль, вибивається ногами співачки їжа та вода, зіграв сам Старосвітський. Зірці так сподобалася пародія, що вона перепостила її собі на сторінку, а потім записала прямий ефір з автором. Той розповів, як виникла ідея створення відео, яке за кілька днів зібрало мільйони переглядів у соцмережах.

Читайте також: Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео.

Фото: instagram.com/starosvitskiy

"Це було настільки швидко, ми навіть не встигли нічого зрозуміти. Я побачив відосик, і команда підказала мені: "А що, якщо ти типу їдеш з нею в одному купе?" Я такий: "Блін, а це прикольно". Ми почали дивитися квитки, і ми не можемо знайти жодного квитка на потяг. Коли ми погласли вже з цією ідеєю, немає де знімати, і тут за годину з'явилося місце на потяг. Ми беремо це місце, одразу їдемо на ЖД і тільки приїжджає потяг, ми одразу в нього сідаємо, знімаємо і все", - розповів Максим.

Фото: instagram.com/tina_karol

Тіна Кароль у свою чергу подякувала блогеру за пародію, яка "подарувала класний настрій" та "розрадила серця" українцям, які подивилися це позитивне відео.

Потім Старосвітський зізнався співачці, що вони з командою дуже переживали, чи не образиться вона на пародію. "Ми не знали, як ти відреагуєш. Це було для нас нервово, і я розумів, що якщо не сподобається, то нам торба. Ми так понервували нормально", - сказав він.

Пародія на йогу Тіни Кароль


Оригінальне відео





Раніше Тіна Кароль зізналася, чи робила пластичні операції та розповіла, які робить вправи, окрім йоги.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також