Лайм

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Жарт сподобався українцям

Нещодавно соліст російського гурту "Звєрі" Роман Білик, який на початку повномасштабного вторгнення публічно засудив війну, показав свою справжню позицію. Музикант засвітився на окупованому Донбасі, де виступив перед російськими загарбниками.

Незабаром після цього фронтмент "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який нині захищає Україну і є пілотом ударного дрона, записав дотепну відповідь рашисту. На відео Хливнюк тримає в руках безпілотник і зі сміхом співає пісню гурту "Звєрі": "Рома, извини, у меня самолет, дела-дела-дела-дела". Після цього вступила партія самого Білика: "До скорой встречи, до скорой встречи".

Читайте також: Гірше, ніж отримати поранення: Андрій Хливнюк висловився про чоловіків, які тікають за кордон.

Користувачі мережі оцінили почуття гумору Хливнюка. "Гумор рівня Українець", - пишуть у коментарях. - "На райони, на квартали". "Який чудовий тролінг".

Нагадаємо, що Андрій Хливнюк на початку повномасштабного вторгнення вступив до підрозділу патрульної поліції "Софія". З того часу завдання його екіпажу змінювалися. Спочатку артист допомагав із евакуацією людей із зон бойових дій у Київській області, Дніпрі, Краматорську, Святогірську, на Бахмутському напрямку. Потім він пройшов навчання та підготовку як пілот БПЛА українського виробництва. Нині разом із побратимами Хливнюк виконує бойові завдання.

"Я пілот ударного дрона, який розвідує та виконує ударні місії на південному напрямку фронту. Ми брали участь у боях за Херсонщину, продовжуємо це робити з перервами на збори, мої подорожі, - казав Андрій про свою роботу. - Крім забезпечення свого маленького підрозділу та двох екіпажів, командиром яких я є, займаюся плануванням і виконанням бойових місій. Якщо десь є ворог, до якого я можу дістати, я намагаюся його знешкодити".

Раніше звільнений із російського полону військовий "Тавр" назвав українського артиста, якому хотів би "набити обличчя".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак