Лайм

Показала, як треба вигризати перемогу: українські зірки привітали Ольгу Харлан з медаллю на Олімпіаді

Українка здолала кореянку у поєдинку за третє місце

Українська фехтувальниця Ольга Харлан здобула бронзу на Олімпіаді в Парижі - це перша медаль для України на Іграх 2024 року. Знаменитості привітали спортсменку з перемогою на Олімпійських іграх і нагадали, чому вона важлива для нашої країни.

Читайте також: Ольга Харлан: Я українка, в нас є сили, ми будемо боротися.

Марічка Падалко

"Ця бронза - не просто золота, ця бронза - безцінна! Ольга Харлан, ти як ніхто, заслуговувала на цій Олімпіаді на медаль! Ти змогла повернулася у великий спорт і битися за Україну всюди", - зазначила телеведуча.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Падалко додала, що Харлан могла не потрапити на Олімпійські ігри-2024 через дискваліфікацію на чемпіонаті світу в Італії. Тоді українська спортсменка показала свою принципову позицію, відмовившись потиснути руку росіянці.

"Запрошення на Ігри Харлан особисто отримала від голови Міжнародного олімпійського комітету, домігшись права не тиснути руку. Та публічна боротьба в Італії, де тоді Олю не підтримувала публіка через "спорт поза політикою", вартував багато сил і нервів", - розповіла ведуча.

Також Падалко нагадала, що у перервах між змаганнями шаблістка знаходить час для підтримки українських захисників. Торік Харлан передала журналістці, яка є амбасадором фонду Revived Soldiers Ukraine, свою маску для благодійного аукціону. Її продали за 5 тисяч доларів.

"Оля, дякую, що в такі важкі часи ти показала всім нам, як треба вигризати перемогу, як програвати 6 уколів і не опускати руки. Ми кричали і плакали разом з тобою! Дякуємо за цей приклад!", - звернулася Марічка Падалко до Ольги Харлан.

Читайте також: Впала на коліна і кричала: Ольга Харлан розповіла про нервовий зрив після бою з росіянкою.

Григорій Решетнік

"Наша перша медаль на Олімпійських іграх у Парижі. Вітаю землячку Ольгу Харлан. Легендарна наша!", - написав ведучий під спільним фото з українською призеркою Олімпіади-2024.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Анатолій Анатоліч

Тедеведущий розповів, що знайомий з Харлан більше десяти років, і не перестає захоплюватися її силою та красою. "І зараз позиція Олі. Її слова. Її підтримка наших героїв. Завжди влучно і гостро. Як її удар шаблею. Приклад для наслідування для майбутніх зірок спорту", - зауважив шоумен.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

У "сторіз" Ольгу Харлан, яка принесла Україні першу медаль Олімпіади-2024, привітали співачки Наталія Могилевська, Джамала і Надя Дорофєєва, телеведуча й волонтерка Маша Єфросиніна, прима-балерина Катерина Кухар та багато інших українських знаменитостей.

Наталія Могилевська

"Вітаю, Ольго! Вітаю, Україно", - написала співачка.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Джамала

"Перша медаль є, - відреагувала переможниця "Євробачення-2016". - Ольга Харлан, вітаю".

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Надя Дорофєєва

"Єєєє! Пишаємось!", - відреагувала співачка на перемогу Харлан.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Маша Єфросиніна

"Найкраща", - висловилася телеведуча про Ольгу Харлан, яка принесла Україні бронзову медаль на Олімпійських іграх-2024.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Катерина Кухар

"Вітаю, Ольга Харлан. Слудкували, затамувавши подих. Ти це зробила. Гордість!", - написала балерина.

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official


Ольга подякувала всім за підтримку і привітання та показала фото з медаллю, яку присвятила Україні.

"Я всім всім всім дякую за підтримку, привітання, переживання! Ви неймовірні. Завтра всім відповім. Трохи втомилась, але немає часу для розслаблення. 3 серпня у нас командні!, - зауважила Харлан. - Ця медаль для тебе, Україно!".

Фото: instagram.com/olgakharlan

Раніше ми писали, що зірка "Людей Ікс" Лієв Шрайбер виявився фанатом Олександра Усика. Дізнайтесь історію знайомства світової зірки з українським боксером.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також