Лайм

Колишня дружина Узелкова відповіла, чи вільне її серце і чи планує вдруге вийти заміж

Після скандального розлучення з боксером минуло шість років

Нещодавно колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська показалася в салоні весільних суконь, чим спровокувала розмови про можливе заміжжя. Спілкуючись з підписниками в Instagram, фітнес-тренерка відповіла, чи відкрила вона серце для нового кохання і чи дійсно знову виходить заміж.

Відповідаючи на запитання шанувальників, 44-річна ведуча шоу "Зважені та щасливі" зізналася, що поки не зустріла чоловіка, з яким би захотіла пов'язати своє життя. Боржемська спростувала чутки, що виходить заміж, проте не виключає того, що в майбутньому вдруге піде під вінець.

Читайте також: Колишня налаштувала: В'ячеслав Узелков після операції заявив, що його дітям "пофіг" на його стан.

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

"Моє серце вільне, але наповнене любов'ю до близьких та рідних людей, - зізналася зіркова тренерка. - Заміж не планую виходити, але час покаже, що там на мене чекає попереду".

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

Відповідаючи на запитання, що її приваблює у чоловіках, Боржемська сказала: "Мені подобаються розумні чоловіки, емпатичні, з почуттям гумору, людяні, впевнені у собі, відповідальні та рішучі".

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

Нагадаємо, Узелков і Боржемська розлучилися у 2018 році після 22 років стосунків. Колишня зіркова пара довго не називала причину розлучення, і лише через шість років Марина зізналася, що у шлюбі з В'ячеславом зазнавала психологічного аб'юзу. Водночас жінка ні в чому не звинувачує колишнього чоловіка, оскільки вважає, що могла будь-якої миті припинити токсичні стосунки, але вона обрала "жертовність".

Нещодавно Марина Боржемська пояснила, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з В'ячеславом Узелковим, у шлюбі з яким народила двох дітей.

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

Раніше Узелков повідомляв, що після скандального розлучення з Мариною Божемською збирається одружитися вдруге.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також