Лайм

Це для мене принципово: "Холостяк" Терен пояснив, чому не хоче бачити поряд російськомовну дівчину

Для Олександра важливо, щоб обраниця поділяла його погляди

Телеканал СТБ розпочав зйомки 13 сезону шоу "Холостяк" з Олександром Будьком. 28-річний ветеран війни з позивним "Терен", який втратив обидві ноги на фронті, на проекті шукає україномовну дівчину, і питання мови для нього - принципове.

В інтерв'ю "Вікнам" герой романтичного реаліті заявив, що російська для нього - мова ворога, і він не хоче, аби його обраниця була російськомовною. Сам Олександр завжди розмовляв українською, а не перейшов на неї після нападу Росії.

Читайте також: Вона не їхня: Євгенія Власова заявила, що російська мова не належить Росії.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

"Якщо це російська мова, то це для мене дуже принципово, звичайно, тому що це мова ворога. Я ніколи її не толерував, ще навіть до великої війни, ще до часів 2014 року. Я точно не розмовляю принципово і не хотів би, звичайно, щоб розмовляла людина, яка буде поруч зі мною, яка поділяє мої якісь погляди у житті. Російськомовна дівчина – тотальний дисонанс. Це не та тема, на яку б я хотів би дискотувати з нею", - пояснив військовий.

"Ми повинні зараз максимально мобілізуватися і зробити так, щоб українська культура, українська нація, українське суспільство загалом було українське. Нічого російського не повинно бути взагалі, тим більше мова", - наголосив він.

Читайте також: Не відчуваю дискомфорту: "Холостяк" Олександр Терен розповів про побачення на протезах.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Не менш важливим для Олександра є внутрішній світ дівчини.

"Внутрішній світ має бути багатим, багатогранним. Щоб можна було вивчати, постійно дізнаватися щось нове. Мене приваблює, коли люди розвиваються, шукають точки дотику зі мною. Чим більше людина різноманітна у своєму житті, у своїх поглядах, тим приємніше. Класно, коли ви можете подискутувати, коли ви на чомусь не сходитесь поглядами. Класно, коли ви сходитеся поглядами і можете когось пообговорювати разом. Чим більше людина буде різнобарвна, разноманітна в свої поглядах, в своєму житті, тим мені буде цікавіше з нею спілкуватися", – зізнався Терен.

Раніше Олександр Будько розповідав, що його відштовхує і дратує в жінках.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також