Лайм

Лієв Шрайбер виявився фанатом Олександра Усика: історія знайомства світової зірки з українським боксером

Познайомив їх Андрій Шевченко

Лієв Шрайбер, який підтримує Україну з початку повномасштабного вторгнення РФ, є пилким шанувальником українського чемпіона Олександра Усика. Зірка "Людей Ікс" і боксер-професіонал познайомилися у Києві, коли актор приїжджав на запрошення United24.

Як відомо, світова знаменитість з липня 2022 року є амбасадором фандрейзингової платформи. Як розповіла координатор United24 Ярослава Гресь, в одній зі своїх поїздок в Україну Шрайбер здивувався, чому серед послів організації немає Усика. Тоді й відбулося знайомство зірки Голівуду з кумиром-українцем.

Читайте також: Зірка "Зоряних воєн" допоміг Україні зібрати гроші на розвідувальні безпілотники Heidrun.

Лієв Шрайбер Фото: instagram.com/lievschreiber

"Приїхав Лієв Шрайбер до Києва, приїхав разом з Андрієм Шевченком [український футболіст також серед послів United24]. Ми їдемо в машині в Бородянку дивитись на зруйновані будинки. І Шрайбер каже: "Як серед послів ще немає Олександра Усика?! Я обожнюю бокс, я взагалі не люблю ваш футбол, я переповнений захопленням до цього чоловіка. Ви бачили, який він сильний? Ви бачили, який він потужний? Одне його слово на підтримку України так багато важить". І Шевченко зі своєю дуже делікатною усмішкою каже: "Так а Ви знайомі з Олександром Усиком?". А Шрайбер, шестиразовий номінант на "Золотий глобус", каже: "Та де я, а де він. Це ж сам Олександр Усик". І Андрій набирає телефон, в екранчику з'являється Олександр Усик, і Андрій каже: "Сань, привіт, тут Лієв Шрайбер, твій фанат, він хоче з тобою поговорити". Усик: "Андрію Миколайовичу, добрий день. О, Лієв...". І Лієв, мені здавалося, просто знепритомніє на задньому сидінні цього автомобіля", - розповіла Гресь в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Андрій Шевченко, Олександр Усик, Лієв Шрайбер Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Після цього Шрайбер і Усик зустрілися в ресторані Нью-Йорка і вони, за словами Ярослави, ледь не плакали: "Це було так зворушливо і класно, і зараз Лієв фактично виводив Олександра на ринг. Він був на рингу перед початком бою".

Нині Олександр Усик також є амбасадором United24 – до фандрейзингової платформи боксер доєднався у жовтні 2022 року. Він зосередився на підтримці напряму "Відновлення України". Лієв Шрайбер займається збором коштів для України у напрямку медичної допомоги.

Читайте також: Актор Марк Стронг зібрав кошти на облаштування бомбосховища для українських школярів.

Олександр Усик Фото: instagram.com/u24.gov.ua

United24 - фандрейзингова платформа, ініційована Володимиром Зеленським і запущена 5 травня 2022 року. Мета ініціативи – поєднати людей з усього світу, які бажають допомогти українцям пожертвуваннями.

Послами United24 є безліч відомих особистостей. Серед них - співачка і акторка Барбра Стрейзанд, американські актори Марк Гемілл, Міша Коллінз, акторки Кетрін Винник та Іванна Сахно, гурт Imagine Dragons, кантрі-співак Бред Пейслі, арт-директор Balenciaga Демна, астронавт Скотт Келлі, історик Тімоті Річард Бренсон і багато інших. Серед українців, окрім Андрія Шевченка, амбасадором є Еліна Світоліна.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також