Лайм

Сергій Бабкін представив яскравий кліп "Бомба-ракета", в якому знялася його дружина

Зіркове подружжя зіграли в кліпі головні ролі

20 серпня український музикант Сергій Бабкін презентував кліп на свій вибуховий трек "Бомба-ракета". Новий відеоряд вийшов яскравим, позитивним і таким, що викликає посмішку.

Прем'єра ролика відбулася на YouTube-каналі артиста. Відео - це суцільне пригода, де два головних однойменних персонажа за день проживають маленьке життя: вони веселяться, катаються на старовинному мерседесі, танцюють і проходять різні випробування, що випадають закоханим.

Роль "ракети" в кліпі дісталася самому Бабкіну, а "бомбу" зіграла дружина музиканта Сніжана. Щоб перевтілитися в своїх героїв пара приміряла кумедні костюми, які були зшиті на замовлення. Пересуватися в них було дуже складно і жарко, але ефект був вартий того - кліп вийшов дуже яскравим та літнім.

"Найскладнішими моментами в зйомках виявилися спека, недолік сну і дуже важкі костюми, які "не дихають". У них важко навіть просто перебувати, а, тим більше, переміщатися. Ми весь час знімали їх, щоб перепочити і швидко одягали знову, щоб продовжити зніматися" - поділилася Сніжана.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

  • 18 червня молодшій дитині Сергія та Сніжани Бабкіних виповнився рік. З нагоди першого дня народження Єлисея зіркові батьки показали фото малюка, а також залишили зворушливе привітання на своїх instagram-сторінках.
  • У березні Бабкіни відзначили річницю весілля - 12 років тому закохані вступили в законний шлюб. З нагоди свята дружина музиканта поділилася архівними фото того дня і згадала, як це було.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа