Лайм

Оля Полякова представила новий трек, і він теж змушує танцювати та підспівувати

Пісня обіцяє стати справжнім хітом літніх танцполів

Українська співачка Оля Полякова презентувала студійну версію пісні "Білий танець", яку вперше виконала на ювілеї "Світського життя".

Прем'єра треку відбулася 21 серпня на всіх цифрових майданчиках. "Білий танець" - це ода жіночій сміливості і відчаю, рішучості і цілеспрямованості. І створена вона для тих жінок, які чітко знають, чого хочуть від життя, не чекають сигналів долі, а беруть її в свої руки", - сказано в описі до пісні.

Як і попередні хіти "Королеви ночі" новий трек настільки запальний, що відразу хочеться пуститися в танок. Що відразу відзначили шанувальники співачки.

"Відразу хочеться танцювати", "Прикольна, танцювальна", "Шалена пісня", "Ура, нова пушка", "Олечка, як завжди хітяра", "Прямо пригадується музика з 90-х", "Хітяріще однозначно. Оля як завжди рве танцпол хітом!", - пишуть коментатори.

  • Раніше Оля Полякова поділилася з шанувальниками коротким відео, яке моментально набрало масу лайків. На кадрах ролика "Королева ночі" позує на яхті, демонструючи свою струнку фігуру і довгі ноги, які здаються просто нескінченними.
  • Оля Полякова в YouTube-шоу Маші Єфросиніної "Іспит" розповіла, як в 17 років її сильно побили на прохання колишнього хлопця. Інцидент закінчився серйозною травмою і відкриттям кримінальної справи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Зважувався багато часу: лідер гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк доєднався до ЗСУ

Лідер гурту Фіолет Сергій Колос Мартинюк повідомив, що долучився до ЗСУ - музикант показав себе у військовій формі

Крові було багато: співак Юлік розповів, як врятував харків'янина за кордоном

Музикант Юлік розповів про інцидент, який трапився в Іспанії - він врятував літнього харків'янина, який ледь не потонув у морі - фото

Донька Заворотнюк прокоментувала смерть акторки і показала архівне фото

Донька Анастасії Заворотнюк Анна Заворотнюк підтвердила смерть російської акторки із серіалу "Моя прекрасная няня"