Лайм

Дуейн Джонсон з сім'єю перехворів на коронавірус і розповів про симптоми

Covid-19 не обійшла стороною найбільш високооплачуваного актора в світі

Дуейн Джонсон розповів про коронавірус, яким заразився 3 тижні тому разом з дружиною і двома маленькими дітьми. Актор-мультимільйонер зізнався, що це був один з найскладніших періодів у житті їхньої родини.

"В минулому мене часто перекидали і не раз надирали мені дупу. Але позитивний результат тесту на Covid-19 сильно відрізняється від подолання небезпечних травм, - зізнався колишній рестлер. - Мій найголовніший пріоритет - захищати сім'ю і дітей, і я б хотів, щоб це торкнулося тільки мене, але захворіла вся сім'я. Це було як удар під дих".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від therock (@therock)

Сьогодні Джонсон і його рідні вже не заразні, але всі вони зіткнулися з неприємними симптомами, включаючи біль у горлі, кашель і підвищену температуру. Особливо важко інфекція протікала у нього і дружини Лорен Хашіан, тоді як дочки Жасмин і Тіана одужали через пару днів.

Актор розповів, що вони дисципліновано самоізолювалися і носили маски в громадських місцях, але все ж заразилися від близьких друзів. В майбутньому актор має намір проявляти "ще більшу дисципліну", наприклад, просити людей пройти тест на Covid-19, перш ніж йти у гості, - і закликав інших зробити те ж саме.

"Не втрачайте пильності, зміцнюйте імунітет за допомогою антиоксидантів, вітамінів і тому подібного, - сказав він. - Одягніть маску, поводьтеся правильно. Це відповідальність не тільки за себе, але і за свої сім'ї, близьких, своїх побратимів. Мене збивають з пантелику люди, які намагаються перетворити носіння масок в політичне питання. Я не політик, однак я чоловік, який глибоко піклується про свою родину і зроблю все, щоб захистити їх".

  • Раніше Марічка Падалко розповіла про симптоми коронавірусу у себе і дітей. Телеведуча поскаржилася на труднощі діагностики і докладно описала лікування ускладнень інфекції.
  • Актриса і учасниця нового сезону "Танців з зірками" Дар'я Петрожицька також заразилася коронавірусом, через що була змушена пропустити перший прямий ефір шоу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків