Лайм

Модель Victoria's Secret вийшла на червону доріжку в халаті - виявилося, це сукня люксового бренду

Оксамитову сукню Тейлор Хілл обговорюють в соцмережах

У зв'язку з епідемією Covid-19 на Венеціанський кінофестиваль-2020 приїхало небагато зірок, тому їхнє вбрання на червоній доріжці потрапило під особливу увагу. Один з найбільш незвичайних образів приміряла модель Victoria's Secret Тейлор Хілл. На показ фільму "Amants" 24-річна красуня прийшла в короткому "банному халаті", який на перевірку виявився зшитою на замовлення сукнею італійського люксового бренду Etro.

Фото: Getty Images

Наряд модель доповнила синіми туфлями від Gianvito Rossi і розкішним срібним намистом, інкрустованим синіми каменями. Її "банний образ" увінчала укладка з ефектом мокрого волосся і виразний макіяж смокі айс.

У соціальних мережах сукню Etro зустріли неоднозначно: одним сподобалася її оригінальність, а інші почали жартувати, що зірка занадто захопилася карантинною модою. "Ви нас обманюєте, це ж халат", - пишуть в Twitter. - "Мені взагалі-то дуже подобається ця сукня. Тейлор Хілл виглядає так, ніби позичила ранковий наряд Х'ю Хефнера для цього заходу".

  • Церемонії відкриття Венеціанського кінофестивалю в цьому році відзначилася скромністю, але без гламуру не обійшлося. Розглядаємо найкращі вбрання і маски зірок на червоній доріжці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць