Лайм

Настя Каменських представила кліп на пісню A HUEVO, в якому змішала іспанський та український колорити

Співачка любить експериментувати з незвичайними поєднаннями в музиці, поєднуючи в ній різні культури

Настя Каменських (NK) презентувала кліп на трек A HUEVO з нового іспаномовного альбому Ecléctica. Пісня містить автентичні елементи мексиканської та української культур.

Прем'єра відео відбулася 4 вересня на YouTube-каналі виконавиці. Режисером відеоряду виступив Леонід Колосовський. Це вже третя спільна робота співачки і кліпмейкера в сольному проекті NK, і кожна з робіт вражає стилем, яскравими фарбами та епатажем.

У перекладі з мексиканського сленгу A HUEVO означає "круто", "ульотно", "офігенно".

"Це мексиканський сленг і означає" круто/офігенно ". Huevo - це яйце. Ось у нас говорять "крутий, як яйце", так і в іспанському A HUEVO - круто, офігенно! Англійська еквівалент цієї фрази - "f * ck yeah" , - пояснила Каменських.

У кліпі Настя приміряла кілька яскравих луків. Якщо придивитися до деталей образів, то можна побачити злиття української та мексиканської культур. Наприклад, довга коса і сніп пшениці - класичні символи України, а червоний колір сукні передає мексиканський темперамент.

Фото: прес-служба

  • Рок-гурт The Hardkiss та хітмейкер Monatik зважилися на спільну творчість. Музиканти записали україномовний трек "Кобра" і зняли на нього атмосферний кліп.
  • 20 серпня український музикант Сергій Бабкін презентував кліп на свій вибуховий трек "Бомба-ракета". Новий відеоряд вийшов яскравим, позитивним, що викликає посмішку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію