Лайм

Девід і Вікторія Бекхем перехворіли коронавірусом, але приховували це від всіх

Пара заразилася Covid-19 ще на початку березня

Знаменита пара Девід та Вікторія Бекхем перехворіли коронавірусом. Це сталося ще на початку березня, але відомо про це стало тільки зараз.

Подружжя не хотіли робити цю новину надбанням громадськості, але інсайдери видання The Sun цим планам завадили. Знаменитості могли заразитися під час великої вечірки в Лос-Анджелесі, куди Девід і Вікторія прилетіли для запуску нового футбольного клубу. Подружжя активно спілкувалися з гостями та шанувальниками, постійно обіймаючись і потискуючи їм руки.

Фото: instagram.com/davidbeckham

Коли Бекхеми повернулися з США до Великобританії, Девід відчув себе погано, а потім у Вікторії захворіло горло і піднялася температура. Пізніше тести показали наявність вірусу.

Одночасно злягли від Covid-19 працівники з їх команди, в тому числі водії, охоронці і помічники, причому кілька людей переносили хворобу в тяжкій формі.

"У Вікторії була паніка, вона посадила всю сім'ю на двотижневий карантин. Вона дуже переживала, що вони можуть бути супер-розповсюджувачами, і зробила все, що могла, щоб мінімізувати всі ризики в майбутньому. Вона не тільки не могла встати з ліжка, але і постійно переживала за інших. Це були важкі кілька тижнів , - розповіло джерело видання.

Після повного одужання Девід і Вікторія регулярно перевіряли команду. Крім того, вони допомогли принаймні двом співробітникам, які постраждали особливо сильно.

Майже все літо подружжя Бекхемів провела в своєму заміському маєтку. Перед своєю відпусткою в Греції та Італії вони зробили тести на антитіла, щоб можна було спокійно подорожувати.

  • Майкл Рукер, відомий за ролями у фільмах і серіалах "Вартові Галактики", "Ходячі мерці" і "Справжній детектив", перехворів коронавірусом. 65-річний актор розповів про свою битву з Covid-19 в Facebook, здивувавши фанатів відмовою від ліків.
  • Раніше стало відомо про коронавірус у Роберта Паттінсона. Інфекцію виявили через пару днів після відновлення зйомок нового "Бетмена", тому виробництво фільму знову довелося зупинити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова