Лайм

Творці "Південного парку" присвятили спецепізод пандемії коронавірусу - ось його трейлер

Автори вперше за всі 23 сезони шоу вирішили випустити серію тривалістю в одну годину

Творці американського мультесеріала "Південний парк" не оминули увагою тему коронавірусу та вирішили присвятити цій проблемі людства спеціальний епізод.

Як пише Daily Mail, серія отримала назву The Pandemic Special і буде представлена шанувальникам шоу 30 вересня 2020 року. Тривалість спеціального епізоду - одна година. Автори також представили трейлер, в якому показано як дітям та дорослим доводиться нелегко в зв'язку з пандемією.

Діти радісно повертаються до школи після тривалої ізоляції. Але тепер навчання не таке, яке було раніше. На школярах одягнуті маски, вони відокремлені один від одного пластиковими екранами, а в ролі вчителя - поліцейський.

Фото: кадр з відео

Прем'єра The Pandemic Special вібудеться на Comedy Central, а потім протягом 24 годин епізод буде доступний на платформі HBO Max.

  • Читайте також на theLime, як скандальний епізод "Південного парку" про цензуру в Китаї показали на вулицях протестного Гонконгу. Крім сатиричного мультсеріалу, протестуючі також дивилися фільм про Революцію гідності в Україні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil