Лайм

Внучка Єлизавети II принцеса Євгенія готується вперше стати мамою

Для королеви це буде вже дев'ятий правнук

Принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк готуються до появи на світ своєї першої дитини. Дев'ятий правнук британської королеви Єлизавети II народиться на початку наступного року.

Про це сказано в офіційній заяві Букінгемського палацу. "Її Королівська Високість принцеса Євгенія та містер Джек Бруксбенк раді повідомити, що вони чекають дитину, яка з'явиться на світ на початку 2021 року", - сказано в пості.

Весільне фото принцеси Євгенії Фото: instagram.com/theroyalfamily

Відзначається, що батьки принцеси Євгенії, герцог та герцогиня Йоркські Ендрю і Сара, а також королева та герцог Единбурзький в захваті від цієї новини.

Сама Євгенія підтвердила цю інформацію, опублікувавши в своєму Instagram фотографію з крихітними пинетками. "Ми з Джеком дуже раді початку 2021 року", - написала майбутня мама.

Фото: instagram.com/princesseugenie

Молодша дочка принца Ендрю, принцеса Євгенія, вийшла заміж за Джека Бруксбенка в жовтні 2018 року. Церемонія пройшла в каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку, де вінчалися Меган Маркл та принц Гаррі.

До весілля пара зустрічалася вісім років. Вони познайомилася в 2010 році на швейцарському гірськолижному курорті Вербье і з тих пір не розлучалися.

  • 17 липня вийшла заміж 31-річна принцеса Беатріс, остання незаміжня внучка королеви Єлизавети II. Обранцем дівчини став італійський мільйонер Едоардо мапелло-Моцці.
  • Раніше королівський біограф і консультант серіалу "Корона" Роберт Лейсі розповів пресі, що після відмови принца Гаррі та Меган Маркл від королівських повноважень принцеси Беатріс та Євгенія можуть взяти на себе деякі з їхніх обов'язків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита