Лайм

Все це не по-моєму: DZIDZIO розкритикував образ дружини в її сольному кліпі

Співак незадоволений сценічним образом дружини

У липні дружина Михайла Хоми (DZIDZIO) Ярослава випустила сольний кліп на пісню "Я тобі не мамка". У ній співачка SLAVIA закликала жінок "виходити з-за широких спин своїх обранців", не вірити в їх сумнівні алібі і реалізовуватися як особистість.

"Коли все дістає, жінка розуміє, що повинна нарешті бути собою, говорити про те, що відчуває і не боятися проявляти свої емоції, розвивати свій талант, реалізовувати себе. Потрібно стежити за собою, а не за чоловіками", - заявила Ярослава, яка вже кілька років намагається увійти в український шоу бізнес.

І хоча DZIDZIO жодного разу не коментував творчість дружини, Катя Осадча в програмі "Зірковий шлях" отримала від нього несподіване зізнання. Виявляється, Ярослава не порадилася з чоловіком з приводу розкутого сценічного образу, і сам він від нього не в захваті.

"Мені нічого не сказали, поставили перед фактом. Я побачив кліп і пісню вже в інтернеті, почув камені в свій город, але я кажу: не чіпайте мене, бо в мене гострі зуби, - заявив DZIDZIO. - Я бачу в ній перспективу, тільки не таку. Все це не по-моєму. Коли ти починаєш щось придумувати, чого немає насправді, то завтра воно набридне".

Співак також зізнався, що на відміну від дружини, сам він дуже схожий на свій сценічний образ. "З друзями я поводжуся як маленька дитина. Я люблю пожартувати, але це щиро", - каже співак.

Тим часом користувачі мережі дивуються, чому DZIDZIO відмовляється підтримати кар'єру дружини. "Шкода, що Дзідзьо ніде не позиціонує свою талановиту красуню дружину, а замість цього тягне за собою всюди Цибульську, - пишуть в коментарях. - Чому Дзідзьо допустив, щоб така талановита дружина так довго була в тіні? Мав найперший допомогти. Тому що знає сам, що таке невизнання. Ярослава має всі дані, щоб бути успішною, але чоловікові напевно не вигідно, або він не бачить її талановитою. У самого така активне насичене життя, кліпи, зйомки, дівчат купа крутиться навколо нього, а дружина десь збоку".

На претензії до чоловіка Ярослава Хома відповідати не стала, але красномовно відмітила коментарі лайками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil