Лайм

Ілон Маск відмовився робити щеплення від коронавірусу і обізвав Білла Гейтса

Мільярдер підливає масла в вогонь ковід-дисидентства

Ілон Маск заявив, що ні він, ні його родина не будуть робити щеплення від коронавірусу, навіть якщо вакцина стане легкодоступною. Про це 49-річний глава SpaceX сказав в подкасті New York Times "Sway".

"Я не схильний до ризику, як і мої діти", - пояснив Маск причину свого рішення.

Фото: Getty Images

Загальну ізоляцію у зв'язку з пандемією бізнесмен назвав "безвиграшною ситуацією", яка підірвала його віру в людство. Замість цього він запропонував вибіркову ізоляцію, при якій людей з груп ризику помістять в карантин "до тих пір, поки буря не закінчиться". Коли ведуча зазначила, що люди потенційно можуть померти в процесі, Маск пожартував: "Всі помруть".

Мільярдер похвалився, що компанія SpaceX з початку епідемії Covid-19 не пропустила жодного робочого дня. "У нас був допуск, тому що ми виконували роботу по забезпеченню національної безпеки. Ми відправили астронавтів на космічну станцію і назад", - сказав він.

Також Маск не забув підколоти Білла Гейтса, який раніше критикував його за скептицизм стосовно коронавірусу. В інтерв'ю CNBC в липні засновник Microsoft заявив, що Маск не надто знається на вакцинах, і висловив надію, що він "не заплутається в областях, в які не дуже залучений".

"Гейтс сказав щось про мене, не знаючи, чим я займаюся. Гей, придурок, ми насправді робимо машини для вакцин для CureVac - тієї [біофармацевтичної] компанії, в яку ти вклав гроші", - відповів Маск.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тіна Кароль зізналася, як її підставили під час участі у Євробаченні-2006 - співачка мала виплачувати величезний кредит

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Вагітна дружина Сергія Тігіпка Анна Зіневич повідомила, що вони з чоловіком чекають на доньку - у сім'ї політика підростає троє синів

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном