Лайм

Реп-зірка Нікі Мінаж вперше стала мамою

Реперша та її чоловік інформацію про народження малюка поки не прокоментували

Американська реп-виконавиця Нікі Мінаж та її чоловік Кеннет Петті, раніше судимий за спробу зґвалтування, вперше стали батьками. Первісток пари з'явився на світ 30 вересня в Лос-Анджелесі, проте поки не відомі ні стать дитини, ні його ім'я.

Новину про поповнення в родині ексцентричної артистки повідомив таблоїд TMZ. Реперша та її чоловік інформацію про народження малюка поки не прокоментували.

Нікі Мінаж і Кеннет Петті Фото: instagram.com/nickiminaj

Про вагітність 37-річної Ніки Мінаж стало відомо в кінці липня, коли співачка оприлюднила фотографію з помітно округлим животиком. До цього реперша приховувала свій особливий стан і всіляко спростовувала припущення шанувальників.

Нікі Мінаж та Кеннет Петті почали зустрічатися в 2018 році, а через рік зіграли весілля. Обранець співачки не раз опинявся в центрі скандалу. У 1995 році він був звинувачений в згвалтуванні 16-річної дівчини, а в 2002 році вбив людину. У 2006-му Петті засудили до десяти років в'язниці, з яких він відсидів сім.

  • Раніше брата співачки Нікі Мінаж посадили на 25 років за згвалтування дитини. Чоловік стверджує, що звинувачення сфабриковані заради вимагання.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil