Лайм

Помиляються навіть ікони стилю: 5 найневдаліших образів Дженніфер Лопес

Які образи співачки стали фатальними

Кожна дівчина, яка цікавиться світом моди і останніми трендами, намагається рівнятися на знаменитостей. Однак не завжди у відомих людей, навіть тих, які вважаються "іконами стилю" , виходить одягатися так, щоб приховати свої недоліки і підкреслити переваги.

Американська актриса, співачка і бізнесвумен Дженніфер Лопес славиться не лише своєю творчістю, але й пишними формами, які вона вміє підкреслювати правильно підібраними одягом і аксесуарами. Однак і у такої красуні бувають факапи.

У гардеробі співачки, крім химерних концертних суконь, можна знайти зовсім прості наряди. І, здається, це провал. Таке яскраве плаття з щільного трикотажу підкреслить всі недоліки, навіть якщо ти - Дженніфер Лопес.

Фото: pinterest.com

Незважаючи на те, що анімалістичні принти знову в моді, дівчатам не варто захоплюватися ними надмірно, як в цьому образі продемонструвала співачка. Високі ботфорти на платформі, або як їх раніше називали "копита", також вийшли з моди.

Фото: pinterest.com

Схоже, Дженніфер Лопес переборщила з відвертістю в своїх концертних вбраннях. У першому випадку, вона вибрала занадто короткий комбінезон, а в другому - плаття з дуже глибоким декольте.

Фото: pinterest.com

Обидва ці вбрання, на жаль, підкреслили її недоліки фігури.

Фото: pinterest.com

І в повсякденному одязі, і в луках на червону доріжку співачка часто вибирає комбінезони. Однак цей комбінезон з яскравим принтом лише "спотворив" фігуру співачки.

Фото: pinterest.com

Як ми вже неодноразово писали, хутряна жилетка вже давно вийшла з моди, як і туфлі-копита. Зараз у всьому світі дівчата віддають перевагу речам з еко-шкіри, еко-хутра і зручному взуттю на низькому ходу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil