Лайм

Шкарпетки та шльопанці - табу? Біллі Айліш помітили на вулиці в простому одязі, і вона готова з цим сперечатися

Співачку випадково піймали під час прогулянки в Лос-Анджелесі

Біллі Айліш віддає перевагу стилю оверсайз. У мішкуватому одязі виконавиця хіта Bad Guy з'являється як на виступах, так і в повсякденному житті. Але раптово юна суперзірка вирішила змінити образ і вийшла на прогулянку в облягаючій маєчці. Єдине, що залишилося незмінним - любов співачки до бренду Gucci.

На знімку, яке опублікувало видання Page Six, артистка зображена в трикотажних шортах та майці на тонких бретелях, яка облягає пишні форми 18-річної зірки. Але це не єдине, що привертає увагу в образі Біллі. Свій простий лук співачка доповнила брендовими носками та гумовими капцями. І хто тепер скаже, що це не модно?

Біллі Айліш Фото: MEGA

Шанувальники стали активно обговорювати повсякденний образ Айліш. Одним наряд видався дивним, зокрема поєднання шкарпеток та капців, інші ж відзначили, що тепер так буде одягатися вся американська молодь. Треті були здивовані пишному бюсту Біллі, який вона приховувала за мішкуватими футболками.

  • Біллі Айліш неодноразово говорила про неприйняття власного тіла: через великі груди їй з раннього підліткового віку довелося приховувати фігуру в мішкуватому одязі. Навіть будучи п'ятикратної володаркою "Греммі" співачка не позбулася комплексів, і цьому чимало посприяв невдалий досвід стосунків з хлопцями.
  • Дивіться також на theLime новий кліп Біллі Айліш на пісню No Time To Die - саундтрек для 25-го фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати". Щоб підігріти інтерес глядачів, в ролик вставлені кадри з нової частини франшизи, які раніше не демонструвалися публіці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним