Лайм

Візажист Брітні Спірс заявила, що опікуни не дозволяють їй вийти заміж і народити дитину

Жінка порівняла життя співачки з серіалом "Розповідь служниці"

Американська візажістка Максі, яка працювала з Брітні Спірс, підливає масла в вогонь конспірологічних теорій навколо "ув'язнення" поп-зірки. У подкасті Calababes жінка розповіла, що опікуни обмежують свободу 38-річної співачки і не дозволяють їй вийти заміж за бойфренда Сема Асгарі.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"Дотепер вони все ще контролюють, буде у неї дитина чи ні, вийде вона заміж чи ні, з ким вона буде дружити, - цитує Максі видання US Weekly. - Речі в стилі "Розповіді служниці" заважають їй завести дитину. Не можу про це докладно розповісти, але скажу точно: вона вже народила б малюка. Зараз вона, ймовірно, була б одружена з Семом Асгарі, і навколо неї були б друзі".

Після примусової госпіталізації в 2008 році Брітні Спірс протягом 12 років знаходиться під жорсткою опікою свого батька, Джеймі Спірса. У 2020 році вона звернулася до суду з вимогою позбавити його права контролювати своє життя. Візажістка заявила, що ситуація співачки "сумна", але поступово "поліпшується". "Тепер Брітні має більший контроль над своїми соціальними мережами", - сказала вона.

Також Максі заявила, що батько Спірс перешкоджав її стосункам з 26-річним фітнес-тренером, і Асгарі буквально "пройшов через пекло", щоб бути зі співачкою. Нагадаємо, що Брітні Спірс і Сем Асгарі почали зустрічатися в кінці 2016 року. Раніше 14-річний син поп-зірки Джейден Федерлайн похвалив маминого бойфренда. "Мені подобається Сем. Він хороший, добрий, - сказав хлопчик. - Він дійсно хороший чувак".

  • Шанувальники Брітні Спірс, які підтримали рух #FreeBritney, переконані, що співачку насильно утримують під опікою. Нещодавно зірка розповіла, що з нею насправді.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято