Лайм

Instagram змінить політику публікації оголених фото

Очікується, що зміни вступлять в силу вже найближчим часом

Компанія Facebook, якій сьогодні належить додаток Instagram, вперше за останні кілька років змінить правила публікації знімків оголеного тіла.

Як пише Dazed, на рішення переглянути політику подібних публікацій компанію наштовхнула історія плюс-сайз-моделі Ньоме Ніколас-Вільямс. Нещодавно дівчина звинуватила Instagram в цензуруванні фотографій, на яких вона позувала напівоголеною та прикривала груди руками. Спершу в компанії відповіли, що знімки видалені в зв'язку з поточними правилами соцмережі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nyome Nicholas - Williams (@curvynyome)

У відповідь на це дівчина звинуватила Instagram в дискримінації темношкірих плюс-сайз-користувачів, і в цьому її підтримали тисячі людей у всьому світу. Вони подали петицію за перегляд правил, а разом з цим у соцмережі з'явилися тисячі постів з хештегом #IWantToSeeNyome.

Через деякий час в Instagram пішли на поступки та пообіцяли стежити за балансом різноманітності серед опублікованих знімків. "Критика з боку Ньоме допомогла зрозуміти, що наші правила публікації знімків не зовсім коректні, і ми можемо їх поліпшити", - зазначили представники соцмережі.

Очікується, що зміни вступлять в силу вже найближчим часом.

  • Плюс-сайз-модель поклала телефон у задню кишеню вузьких легінсів, щоб показати, як чоловіки реагують на її пишні форми під час звичайної прогулянки. Такий експеримент 24-річної дівчини раз і назавжди зруйнував міф про те, що ефектною може бути лише стандартна подіумна фігура.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита