Лайм

Джонні Депп програв суд: актор не зміг довести, що не бив свою колишню дружину

57-річний актор називав ці твердження наклепом

Джонні Депп програв справу про наклеп проти видавця британської газети The Sun, яка назвала його жорстоким чоловіком і розповіла про домашнє насильство над колишньою дружиною Ембер Херд, пише CNN.

Фото: Getty Images

Адвокати, які представляли інтереси The Sun, стверджували, що Депп бив Ембер Херд, в результаті чого вона отримала серйозні травми і боялася за своє життя. Їхніми доказами стали фотографії, аудіозаписи та текстові повідомлення 57-річного актора. Суддя Високого суду Великобританії Ендрю Нікол вивчив 14 інцидентів, на які посилалися відповідачі, і прийшов до висновку, що твердження газети були "в основному вірними".

"Я виявив, що переважна більшість передбачуваних нападів на пані Херд з боку пана Деппа були доведені відповідно до цивільних стандартів", - заявив він.

На суді Джонні Депп визнав, що у нього були тривалі проблеми з наркотиками і алкоголем, але заперечував, що бив колишню дружину. Сама Херд і кілька її знайомих повідомили суду, що Депп багато разів погрожував її вбити.

"Деякі інциденти були настільки серйозними, що я боялася, що він збирається мене вбити - навмисно або просто втративши контроль і зайшов занадто далеко. Він відкрито погрожував вбити мене багато разів", - розповіла актриса.

  • Раніше Джонні Депп розповів, як приймав наркотики і давав марихуану 13-річній дочці. При цьому актор вважає себе відповідальним батьком.
  • Ванесса Параді зворушливо захистила Джонні Деппа в справі проти Ембер Херд. Колишня дружина не вірить, що Депп здатний на жорстоке насильство.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них скоріше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину