Лайм

Жінка прикидалася агентом ФБР заради безкоштовної їжі - тепер за сендвічі доведеться платити свободою

Фантазерці загрожує штраф і ув'язнення терміном до 5 років

Поліція містечка Рокмарт в Джорджії заарештувала жінку, яка видавала себе за агента ФБР і змушувала подавати їй безкоштовну їжу в ресторані швидкого харчування, пише Insider.

Фото: Wikipedia

47-річна Кімберлі Джордж Регсдейл заходила в заклад і погрожувала робочим, що їх затримають, якщо вони не дадуть їй безкоштовні курячі сендвічі. Удавальниці вдалося провернути аферу декілька разів, але співробітники закусочної втомилися від її витівок і викликали поліцію. Прибувши на місце, копи виявили "агента" в білому фургоні на стоянці ресторану. Коли Регсдейл попросили пред'явити посвідчення, вона почала переконувати їх у тому, що є агентом ФБР, але підтвердити це можуть тільки "електронні дані".

Жінка до останнього відмовлялася вийти з фургона, поки сержант не пригрозив їй електрошокером. Коли горе-агентку закували в наручники, вона почала "говорити в сорочку", вдаючи, ніби повідомляє про свій арешт у прихований мікрофон. Згідно зі звітом поліції, тепер 47-річну жінку звинувачують у "видачі себе за державного службовця або офіцера". Такий злочин в США карається штрафом в розмірі 1 000 доларів або тюремним ув'язненням на термін від одного до п'яти років.

  • Дівчина погодилася вийти заміж по любові, і лише потім дізналася, що її наречений - справжній принц. Романтична історія нігерійського принца і його дружини здивувала соцмережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото