Лайм

У Києві зачиняється популярний клуб Bingo: Дякуємо за оплески і любов до живої музики

За словами представників, Bingo припиняє своє існування

У Києві закривається клуб Bingo, який роками приймав артистів різних жанрів і був одним з найпопулярніших концертних майданчиків. Незважаючи на плачевний стан, яким клуб відрізнявся останні кілька років, любителі живої музики звуть його "легендою".

"Шановні меломани! На превеликий жаль, клуб "Бінго" зачиняється і припиняє своє існування. Приміщення, в якому ми працювали, змінює власника і напрямок діяльності", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці клубу.

Колектив Bingo Entertainment подякував музикантам за "енергетику і драйв", організаторам - "за яскраві події та концерти", публіці - "за оплески та любов до живої музики".

"Сподіваємося, концертна індустрія швидше відродиться після кризи, і в Києві з'являться нові гідні майданчики. А "Бінго"- це вже історія", - додали в мережі.

За словами представників клубу, заплановані раніше заходи в Bingo, які ще не опинилися під забороною через карантин, будуть перенесені. Незабаром їх організатори повідомлять всю необхідну інформацію.

  • Раніше в Києві закрився також доволі популярний клуб MonteRay Live Stage. У будівлі з'явився новий власник, який зайнявся його реконструкцією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків