Лайм

5 кольорів, які не любить Бик: від якого одягу відмовитися у Новий рік

Краще обійтися без червоного та помаранчевого

Щороку в грудні модниці задаються питанням - який колір вбрання обрати для новорічної ночі, щоб виглядати стильно і "сподобатися" символу майбутнього року, а від яких кольорів і нарядів краще відмовитися. theLime вирішив допомогти вам визначитися в цьому нелегкому питанні.

Як відомо, при виборі вбрання ми орієнтуємося на східний (китайський) календар. Він складається із п'яти стихій (дерево, вогонь, земля, метал і вода) і 12 тварин (щур, бик, тигр, кролик, дракон, змія, кінь, вівця, мавпа, півень, собака і свиня).

Наступаючий 2021 рік - це рік білого металевого Бика. Для святкування Нового року варто обрати одяг і аксесуари в білій, сірій та пастельній гамі, а також із сріблястими деталями. Головний принцип - поменше кричущих надмірностей, кислотних кольорів і химерності, що не любить практичний Бик, а також елегантна стриманість.

Яких же кольорів варто уникати у своєму новорічному образі?

Напевно, всім відомо крилатий вислів "махати перед биком червоною ганчіркою". Існує гіпотеза, що бики дуже гостро реагують на червоний колір, який вважається кольором крові. Коли вони бачать цей колір, очі у них наливаються кров'ю, і вони намагаються цей предмет "заколоти". Так це чи ні, точно не відомо, але астрологи радять відмовитися у новорічну ніч від червоного і оранжевого кольорів та всіх їх відтінків.

Червоний колір

У багатьох модниць новорічна вечірка асоціюється з червоним платтям і манікюром такого ж кольору. Однак для зустрічі 2021 року радимо обрати все-таки інший колір, а червоні речі та аксесуари відкласти поки що в шафу.

Фото: pinterest.com

Рожевий колір

Рожевий колір часто полюбляють блондинки, проте для того, щоб "задобрити" символ майбутнього року, виберіть краще спокійний білий, нюд або сріблястий кольори.

Фото: pinterest.com

Теракотовий

Ще один відтінок червоного - терракот. Якщо вам дуже подобається цей колір, зверніть увагу на відтінки бежевого і сірого, які доречні для зустрічі нового 2021 року.

Фото: pinterest.com

Пурпурний

Пурпурні кольори - це суміш синього і червоного. На сьогоднішній день є дуже багато відтінків пурпурного, однак для новорічної ночі все ж таки від них слід відмовитися, віддавши перевагу більш спокійним відтінкам, наприклад, небесно-блакитному.

Фото: pinterest.com

Бордовий

Шляхетний бордовий колір багато модниць також асоціюють із вечірніми і коктейльними сукнями. Однак для новорічної вечірки-2021 підберіть щось більш світле і спокійне.

Фото: pinterest.com

Також в одязі слід відмовитися від різних тваринних принтів, як, наприклад, зміїний, леопардовий принт або імітація під шерсть зебри. Зрозуміло, що головний символ року - Бик, і він не потерпить конкуренції.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля