Лайм

Влада Китаю радить стюардесам носити підгузники під час рейсів - все заради боротьби з Covid-19

Туалети в літаках виявилися найнебезпечнішими для зараження місцями

Щоб стримати поширення коронавірусу, Управління цивільної авіації Китаю випустило нове керівництво безпеки для бортпровідників. Окрім стандартних рекомендацій носити медичні маски, рукавички, захисні окуляри, одноразові головні убори і бахіли, в списку є один дивний пункт. Екіпажу порадили носити підгузники, щоб не користуватися туалетами під час рейсів, пише CNN.

Фото: CNN

"Членам екіпажу рекомендується носити одноразові підгузники і уникати використання туалетів, за винятком особливих обставин, щоб уникнути ризику зараження", - йдеться в керівництві.

Хоча така порада багатьом видалася дивною і навіть образливою, туалети можуть виявитися найбільш зараженим місцем в літаку. У серпні дівчина, яка летіла з Італії в Південну Корею, заразилася коронавірусом під час рейсу, і єдиним місцем, де вона знімала маску, був туалет.

Щоб зробити вбиральні в літаках безпечнішими, японська авіакомпанія ANA тестує прототип нових автоматичних дверей, а Boeing намагаються запатентувати "самоочисний туалет", який буде використовувати ультрафіолет і знищувати 99,9% мікробів після кожного використання.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі