Лайм

68-річна дружина Оззі Осборна заразилася Covid-19 і потрапила в лікарню

Результат тесту рок-музиканта виявився негативним

Шерон Осборн ненадовго госпіталізували після позитивного результату тесту на коронавірус. 68-річна дружина Оззі Осборна вже виписалася і лікується окремо від чоловіка, який знаходиться в групі ризику через вік і супутні захворювання.

Фото: instagram.com/sharonosbourne

"Я хотіла розповісти, що у мене позитивний результат тесту на Covid-19, - написала Шерон в Instagram. - Після нетривалої госпіталізації я зараз видужую окремо від Оззі, у якого тест дав негативний результат. Залишайтеся в безпеці і будьте здорові" .

Раніше 72-річний Оззі Осборн сказав в інтерв'ю GQ, що Covid-19 - останнє, що йому зараз потрібно. За останні роки у рок-зірки виник ряд серйозних проблем зі здоров'ям, включаючи пневмонію в 2019 році, хворобу Паркінсона і емфізему легенів.

"У мене емфізема, тому, якщо я заражусь цим вірусом, мені п***ець, - сказав Оззі. - Я стараюся щосили. Якщо я виходжу на вулицю, то ношу маску. Але я не люблю маску, тому рідко виходжу на вулицю. Продюсер мого альбому [Ordinary Man] Ендрю Ватт заразився вірусом. Я дзвонив йому кожен день, і він сказав, що не може спати, бо як тільки він засинає, перестає дихати. Він вже не та людина, що раніше... Як і будь-хто на межі смерті, він став трохи обережнішим з життям. Дві мої онучки зловили це. Але ви не думаєте, що з ними щось не так. Він просто відскочив від них".

  • Раніше від ускладнень коронавірусної інфекції помер Кім Кі Дук - знаменитий корейський режисер і лауреат Каннського кінофестивалю. У Латвії він потрапив до лікарні, після чого зв'язок з ним обірвався.
  • Також днями Covid-19 забрав життя Керол Саттон - актриси фільму "Сталеві магнолії". 76-річна знаменитість хворіла трохи більше місяця.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото