Лайм

Дружина Віктора Павлика назвала 2020-й найгіршим роком в їхній родині: Ми пережили безробіття, смерть та скасування весілля

Катерина Репяхова підвела підсумки року

Рік, що минає, став серйозним випробуванням не тільки для простих людей, а й для знаменитостей. Для Віктора Павлика та його молодої дружини Катерини Репяхової 2020-й став найважчим - парі довелося пережити чимало труднощів.

Про це дружина співака розповіла на своїй сторінці в Instagram. Як і всі артисти, вони зіткнулися з масовою відміною концертів, що негативно позначилося на їх фінансовому становищі, а також пережили смерть молодшого сина Павлика, 21-річного Паші, який помер в серпні після дворічної боротьби з онкологічним захворюванням.

Віктор Павлик з молодою дружиною Фото: instagram.com/repyahovakate

Серед випробувань Репяхова також зазначила скасування їх з Віктором весілля, яке подружжя планували зіграти в серпні цього року.

"2020 для нас з чоловіком, однозначно, з усіх наших 5-ти, - найважчий рік, - пише Катерина. - Ми пережили відсутність роботи, смерть, скасування весілля, складне фінансове становище".

Але незважаючи на всі "сюрпризи", які підніс парі 2020-й, їхні стосунки тільки зміцнилися. "Цей рік показав, що я кохає свого чоловіка точно не за звання або кількість грошей (як багато мені дорікали). Ми стільки всього пережили ... але ми стали сильнішими", - зазначила дружина народного артиста.

На завершення дівчина висловила надію на те, що наступний рік буде добрим, світлим та позитивним. Свій пост Катя доповнила щасливим знімком з весільної фотосесії, яку пара влаштувала відразу після розпису в травні 2020-го.

Катерина Репяхова Фото: instagram.com/repyahovakate

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші