Лайм

Олександр Еллерт розповів, як склалися стосунки з сином Ксенії Мішиної після "Холостячки"

Актриса виховує 8-річного Платона від попередніх стосунків

Після проекту "Холостячка" Ксенія Мішина та Олександр Еллерт стали жити разом. У актриси є син Платон, з яким новому обранцю мами потрібно було налагодити дружні стосунки. Чи знайшов комік спільну мову з хлопчиком - читайте в матеріалі.

У свіжому випуску "Зе Інтерв'юер" переможець реаліті розповів, що перше знайомство з сином Ксенії відбулося в рамках шоу. Тоді Платон прийняв Сашу як друга мами: вони весело проводили час, катаючись на квадроциклах та саджаючи дерева.

Ксенія Мішина з сином Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Там був посил, що це не мама вибирає собі чоловіка, а друзі. Правильний посил. Малому було цікаво, це була посадка дерев, квадроцикли, купа пацанів, які приділяють йому увагу", - розповів Еллерт.

Після фіналу шоу Ксенія розповіла синові, що тепер вони з Сашком стануть однією сім'єю, і хлопчик дуже зрадів.

"Коли проект закінчився, Ксю поговорила з сином, сказала йому, мовляв, як ти дивишся на те, що Саша житиме з нами? Платон зрадів, задоволений, щасливий: "Клас, Саня!" Я там просто розірвав його на квадроциклах, ми ганяли швидше за всіх. І я йому, скажімо так, сподобався", - зізнався Еллерт.

  • Після фіналу шоу "Холостячка" соціальні мережі вибухнули від гнівних коментарів, в яких жінки-глядачки засуджують вибір Ксенії Мішиної. Героїня реаліті не стала мовчати і відповіла хейтерам, а пізніше реакцію публіки прокоментував Олександр Еллерт.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також