Лайм

Як одягатися в мороз і не виглядати капустою: 7 стильних образів на кожен день

Що одягнути в холодний день

З приходом справжніх хрещенських холодів модниці одяглися в теплі пальта, дуті куртки та практичні пуховики. І якщо ви до сих пір не знаєте, як утеплитися цієї зими, theLime вирішив допомогти вам і розповісти, що одягти, щоб не виглядати, як капуста.

Зазначимо, що в мороз потрібно надягати на себе кілька шарів одягу - таким чином між ними буде прошарок повітря, який буде утримувати тепло.

В якості одного з шарів одягу можна обрати термобілизну. Ідеальний матеріал для термобілизни - синтетика (наприклад, поліестер, фліс, спандекс). Справа в тому, що синтетика вбирає, а потім виводить вологу від тіла до наступного шару, тому ви будете перебувати в сухості та підтримуєте необхідну температуру тіла.

Також добре зберігає тепло одяг з бавовни і шерсті. Тому, вибираючи новий светр або брючний костюм, зверніть увагу на їх склад. Доповнить такий образ стильна шуба зі штучного хутра.

Фото: pinterest.com

У сильний мороз не забувайте про аксесуари - шапка, шарф, рукавиці або рукавички повинні бути обов'язковим атрибутом вашого щоденного лука. Ви можете обрати їх як в тон до куртки, так і зіграти на контрасті.

Фото: pinterest.com

Якщо ви не любите шапки, їх можна замінити теплим палантином або хусткою на голові. У поєднанні з довгим стебаним пальто і взуттям на підборах цей образ буде виглядати дуже стильно.

Фото: pinterest.com

В якості додаткового шару одягу може бути жилет. Він може бути як з костюмної тканини, так і вовняним. З брючним костюмом-трійкою можна надіти як блузу, так і водолазку, яка ще більше зігріє в зимовий день.

Фото: pinterest.com

Водолазку також можна одягти зі шкіряною або фланелевою сорочкою і брюками. Підберіть аксесуари в тон, і ваш образ готовий.

Фото: pinterest.com

Природно, в мороз краще носити брюки і джинси, однак і з сукнею можна скласти відмінний лук, головне - підібрати тонку термобілизну, щільні колготи і високі чоботи. Вибирайте в'язані сукні з вовни або ангори, а поверх можна надіти спідницю з іншої фактури (наприклад, шкіряну або вельветову). Або другий варіант - поверх сукні можна одягти кардиган.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - з білою блузою. Якщо у вас має бути важливий захід або ви хочете виділитися з сірої маси в офісі, виберіть образ з блузою. Ви можете одягнути під неї термобілизну, а поверх - піджак оверсайз з масивним ременем. Доповнити лук як джинсами, так і строгими брюками.

Фото: pinterest.com

До слова, на період морозів відмовтеся від коротких шуб і пуховиків - віддайте свою перевагу моделям нижче коліна і з капюшоном.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту