Лайм

Тренди верхнього одягу 2021: які пальто будуть в моді цієї весни

Чим урізноманітнити свій гардероб

Поки одні модниці утеплюються через прихід холодів, інші вже починають придивлятись гардероб на весну. І якщо ви вже пригледіли щось з джинсових речей з ноткою 80-х до нового сезону, радимо також урізноманітнити гардероб новим пальтом. theLime зробив для вас добірку з наймоднішими пальтами на весну.

Пальто - це відмінний варіант демісезонного одягу. З ним можна створити величезну кількість цікавих образів - як ділових, так і повсякденних.

Пальта оверсайз, які полюбилися модницям у минулому році, все ще знаходяться на піку своєї популярності. Ви можете поєднувати його як з брюками і джинсами, так і з діловими костюмами, спідницями плісе і сукнями. Порада: на весну можна вибрати щось яскраве, наприклад, салатового або рожевого кольору.

Фото: pinterest.com

У той же час на весну можна глянути укорочений варіант пальта - з поясом або без. Звичайно ж, такий верхній одяг краще носити з брюками і джинсами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Як і раніше популярними залишаються двобортні пальта вільного крою з поясом на талії, або як їх ще називають пальта-халати. Такі моделі можуть бути як з накладними кишенями, так і без. Поєднувати такі пальта можна як з офісним стилем, так і з повсякденним і навіть вечірнім.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також зверніть увагу на класику - пальта в клітинку і гусячу лапку. Моделі з цими принтами виглядають дуже стильно, вони додадуть вашому образу строгості та елегантності.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще одним стильним варіантом на весну буде пальто-букле. Букле - це оригінальна тканина полотняного переплетення з крихкою структурою та характерною вузликовою поверхнею, що нагадує каракуль. Таке пальто буде не тільки модним, але і теплим. Носити його можна як з кросівками, так і з взуттям на високих підборах.

Фото: pinterest.com

Також можна вибрати пальто сірого або бежевого кольору, але з яскравими деталями, наприклад, геометричними смугами контрастного кольору. Доповнить образ вузький ремінець, який можна одягти поверх верхнього одягу.

Фото: pinterest.com

Якщо ви хочете урізноманітнити свій образ - вибирайте пальто незвичайного крою. Наприклад, однобортне пальто, яке відмінно буде поєднуватися з лоферами і прямими укороченими брюками.

Фото: pinterest.com

На весну також можна придивитись пальто з яскравим або квітковим принтом. Такий варіант точно виділить вас із натовпу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни