Лайм

В Україні стартував 11 сезон "Голосу країни": кращі виступи 1 випуску та його підсумки

Кому пощастило зайняти місця в командах суддів

Ввечері 24 січня на каналі "1+1" стартував 11 сезон вокального шоу "Голос країни". Традиційно проект почався зі сліпих прослуховувань і набору команд членами журі. До слова, на цей раз місця суддів зайняли співачки Тіна Кароль та Надя Дорофєєва, а також співаки Олег Винник і MONATIK.

На той випадок, якщо ви пропустили 1-й випуск, theLime публікує кілька кращих виступів вечора, а також розповідає про його підсумки.

Ірина Ебралідзе

Однією з найбільш яскравих учасниць 1-го випуску стала одеситка Ірина Ебралідзе. Як виявилося, дівчина не тільки близько знайома зі співачкою Мішель Андраде, але і володіє вражаючими вокальними даними. На "Голос країни-11" Ірина прийшла з хітом Біллі Айліш No Time To Die, який привів її до команди Наді Дорофєєвої.

Саша Таб

Звання "Несподіванка вечора" цілком могло б дістатися Саші Табу - екс-вокалісту групи "Сальто назад", яка кілька років тому наробила галасу на відбірковому етапі "Євробачення" піснею "О, мамо". Власне, з нею Таб і прийшов на "Голос країни-11", отримавши заповітне місце в команді MONATIK'а.

Альона Левашева

Співачка Альона Левашева може здатися вам знайомою, адже дівчина вже встигла заявити про себе раніше як солістка проекту Garna. Стати учасницею вокального шоу вона вирішила з метою започаткувати сольну кар'єру. Сильне виконання хіта Earth Song Майкла Джексона привело її в команду Наді Дорофєєвої.

Тьома Паучек

За переглядами в YouTube сьогодні лідирує учасник з Чернівців Тьома Паучек. Свого часу хлопець встиг написати пісню MONATIK'у і навіть зняти для хітмейкера кліп. Тепер Паучек вирішив спробувати себе в якості виконавця. Пісня "Гуцулка Ксеня" в оригінальному аранжуванні дозволила конкурсанту зайняти одне з місць у команді MONATIK'а.

Володимир Хоменко

Запам'ятався глядачеві в 1-му випуску і співаючий психолог Володимир Хоменко. За словами хлопця, він кожен день надихає, мотивує десятки людей і тільки зараз знайшов у собі сміливість повернутися до мрії дитинства - до музики і співу. Хоменко прийшов на шоу з хітом Call Out My Name співака The Weeknd і впевнено зайняв місце в команді MONATK'а.

Як за підсумками 1-го випуску виглядають команди суддів:

Надя Дорофєєва

  • Альона Левашева
  • Ірина Ебралідзе

Олег Винник

  • Андрій Кудінов

Тіна Кароль

  • Юлія Вітранюк

MONATIK

  • Саша Таб
  • Володимир Хоменко
  • Тьома Паучек

Дивіться також на theLime кліп Дана Балана і фіналістки шоу "Голос країни" Індіри Едільбаєвої до пісні "Дихають про любов". Нещодавно співачка з Казахстану стала артисткою лейблу Дана Балана Monarda Studios.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також