Лайм

Колишня дівчина Армі Хаммера показала "клеймо", яке актор зробив їй ножем

Канібальський скандал навколо актора набирає обертів

Колишня дівчина Армі Хаммера, якого викрили в дивних сексуальних вподобаннях, розповіла про шрам, який він нібито залишив їй ножем.

В інтерв'ю Pages Six 22-річна студентка Пейдж Лоренце сказала, що зірка фільмів "Клич мене своїм ім'ям", "Соціальна мережа" і "Ребекка" любив грати з ножем у ліжку, і одного разу вирізав букву "А" на її тілі.

Фото: instagram.com/paigelorenze/

"Я відкинулася і дозволила цьому статися. Я дійсно не знала, що робити або говорити... Як би сумно це не було, я хотіла йому подобатися", - зізналася дівчина, яка планує видалити шрам.

За словами Лоренце, Хаммер зробив її своєю сексуальною рабинею, хвалився перед знайомими її клеймом і без дозволу показував її інтимні фото.

"Він говорив про це як про традиційні БДСМ-стосунки, але це було не так. Це виходило далеко за їх межі. Думаю, йому подобалося завдавати болю жінкам, і він використовував БДСМ як привід для цього, - сказала Лоренца. - Одного разу він сказав, щоб я видалила ребро, щоб він його з'їв. Я думала, він жартує. Я не знала, що це серйозно, поки не побачила, як інші жінки розповідають те ж саме. Це дійсно страшно".

Армі Хаммер і Пейдж Лоренце зустрічалися в 2020 році протягом 4 місяців. Дівчина заявила, що після розставання з 34-річним актором їй знадобилася психотерапія через "емоційну та психологічну травму".

Тим часом представник Армі Хаммера заявив, що звинувачення Пейдж Лоренце та інших дівчат не відповідають дійсності. "Будь-які взаємодії партнерів були повністю узгодженим, вони повністю обговорювалися і були взаємними. Історії в ЗМІ є помилковою спробою представити однобокий погляд з метою заплямування репутації пана Хаммера", - сказав він.

Фото: instagram.com/armiehammer/

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються