Лайм

У Британії молодят прищепили від коронавірусу, і це найкращий подарунок, адже їм 90 і 86 років

Літня пара одружилася в розпал пандемії

Британська пара літніх молодят отримала щеплення від коронавірусу, і тепер їхнє спільне життя стане набагато більш спокійним, пише NY Post.

90-річний Джефф і 86-річна Дженні Холланд познайомилися 1,5 роки тому в громадському центрі і одружилася в розпал пандемії, в серпні 2020 року. Через 3 місяці після весілля обидва заразилися Covid-19, але перенесли хворобу без симптомів. Щоб не наражатися на небезпеку через нові штами, Холланд зважилися на вакцинацію.

Фото: NY Post

"Я був одружений майже 65 років і втратив дружину через рак. Я протримався три роки, мені було дуже самотньо. Але я зустрів Дженні, і це було чудово", - згадує Джефф.

"Я завжди говорила, що більше не вийду заміж, але прийшов Джефф і все змінилося", - сказала Дженні, яка втратила двох чоловіків.

Отримавши щеплення, подружжя закликало інших не боятися вакцинації. "Я вважаю, що вакцина - чудова річ, і я б порадив всім її зробити", - заявив Холланд.

  • Дивіться на theLime зворушливі фото літньої пари, яка разом уже 72 роки. Фотограф влаштував їм фотосесію, щоб показати: любов не знає віку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників