Лайм

Вдова Ларрі Кінга назвала справжню причину смерті ведучого та розповіла про його останні слова

Телеведучий помер не від коронавірусу

Знаменитий тележурналіст Ларрі Кінг помер 23 січня. У цьому ж місяці ведучий потрапив до лікарні з коронавірусом, і багато припустили, що ковід і став причиною смерті. Насправді журналіста забрала інша хвороба.

Як розповіла вдова Кінга в інтерв'ю Entertainment Tonight, чоловік помер від сепсису (зараження крові). За словами Шон, Covid-19 він поборов, "його забрала не пов'язана з ним [вірусом] інфекція".

Ларрі Кінг з дружиною Шон Фото: New York Daily News Archive / Getty Images

Актриса говорить, що останні роки Ларрі багато хворів, і це дуже зблизило їх сім'ю. Незважаючи на проблеми у стосунках, Шон підтримувала чоловіка до кінця його життя. Пара одружилася в 1997 році, але двічі подавала на розлучення.

"Знаєш, ми з Ларрі так і не завершили процес розлучення, - зізналася вдова. - У глибині душі я не вірила, що це дійсно станеться, ніколи так не думала. Ми були партнерами у всіх сенсах: в бізнесі, ну, спочатку в сім'ї, а потім і в бізнесі. Але ми були дружною сім'єю".

За словами Шон, Кінг завжди думав про свою сім'ю, і навіть перед смертю заговорив про синів.

"Нам вдалося використати FaceTime в лікарні, і йому було важко говорити, але він хотів переконатися, що я почула одну-єдину фразу: "Я кохаю тебе, подбай про хлопчиків , - поділилася вдова ведучого.

Подружжя виховувало двох синів: 21-річного Ченса та 20-річного Кеннона. У Шон також є 39-річний син Денні Саутуік від попередніх стосунків. У Ларрі залишився 59-річний син Ларрі Кінг-молодший від шлюбу з Аннет Кей.

Всього телеведучий ставав батьком п'ять разів. Влітку 2020 року двоє дітей Кінга, 65-річний син Енді та 52-річна дочка Чайа, померли з різницею в місяць. У сина ведучого трапився інфаркт, а дочка померла від раку.

  • Ларрі Кінг помер у віці 87 років, залишивши після себе спадщину з десятків тисяч інтерв'ю. За роки своєї 60-річної кар'єри журналіст поспілкувався з більш ніж 40 тисячами відомих особистостей. Його співрозмовниками були співаки, спортсмени, актори, а також президенти США та інших країн. Ось найбільш знакові його інтерв'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження