Лайм

Go_A показали фрагменти нових пісень для "Євробачення-2021" - з однією з них гурт поїде на конкурс

Члени журі назвуть новий конкурсний трек вже з дня на день

Київський гурт Go_A, який представить Україну на "Євробаченні-2021", показав у мережі фрагменти трьох нових пісень, написаних для конкурсу. На початку лютого журі з п'яти осіб вже обрали кращий, на їхню думку, трек. Який саме - слухачі дізнаються вже з дня на день.

Три коротких фрагменти на офіційній сторінці в Instagram опублікував організатор конкурсу в Україні - "Суспільне мовлення". У відборі взяли участь пісні "Шум", "Рано" та "Церковка".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євробачення (@ suspilne.eurovision)

У січні цього року гурт випустив повну версію пісні "Шум", а також кліп до неї, знятий на київській горі Щекавиця. Треки "Рано" та "Церковка" можна почути вперше. "Три пісні гурту Go_A, які брали участь у відборі на "Євробачення-2021". Завтра дізнаємося рішення журі", - наголошується у пості.

  • Минулого року гурт Go_A перемогла в Національному відборі з піснею "Соловей", та через пандемію ковіду "Євробачення-2020" перенесли на весну 2021 року. Україна, як і більшість інших країн, вирішила не змінювати свого представника, але музикантам довелося написати нову пісню - такі правила конкурсу.
  • Обирали кращий з трьох запропонованих треків цього року музичний продюсер Нацвідбору Руслан Квінта, переможниця "Євробачення-2016" Джамала, музикант і продюсер Євген Філатов (The Maneken), а також члени правління "Суспільного", відповідальні за платформи ТВ і радіо - Ярослав Лодигін і Дмитро Хоркін.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також