Лайм

Він не був таким зі мною, але... Роуз МакГоуен висловилася про звинувачення Меріліна Менсона у насильстві

Актриса зустрічалася з музикантом більше трьох років

Актриса Роуз МакГоуен прокоментувала секс-скандал, який розгорівся навколо її колишнього коханого, шок-рокера Меріліна Менсона. Зірка "Зачарованих" зізналася, що під час їх стосунків музикант "не був таким", але це не робить його невинним.

Артистка публічно підтримала Еван Рейчел Вуд та інших жертв Менсона, які звинуватили рокера у сексуальному абьюзі. Роуз опублікувала в Instagram пост, в якому написала, що співчуває тим, хто постраждав від "жорстокого поводження та морального насильства" з боку співака.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Rose McGowan (@rosemcgowan)


"Коли я говорю, що Голлівуд - секта, я маю на увазі, що індустрія розваг, в тому числі музична, - це секта. Культ захищає свою гнилу вершину. Цю хворобу необхідно ліквідувати", - заявила МакГоуен.

Актриса вважає, що слава дозволяє кривдникам бути захищеними, оскільки вони приносять індустрії прибуток. Роуз присоромила тих, хто "прикриває монстрів", і заступилася за жертв, які не побоялися заявити про насильство, нехай навіть через час.

"Я підтримую Еван Рейчел Вуд та всіх тих, хто не побоявся. І, будь ласка, не потрібно запитувати "Чому їм треба було так багато часу на те, щоб заговорити?". Це питання ганьбить і жертв, і тих, що вижили, і заважає заговорити іншим. Звертаюся до всіх, хто прикриває монстрів, - ганьба вам. Просто замовкніть", - написала зірка "Зачарованих".

При цьому актриса підкреслює, що коли вони з співаком були разом, він не був таким. "Але це не має ніякого відношення до того, чи був він таким з іншими до або після", - говорить вона.

Роуз МакГоуен та Мерілін Менсон Фото: Getty Images

У МакГоуен був роман з Менсоном з кінця 1997 року до початку 2001-го. Пара нібито навіть була заручена, але несподівано для всіх вирішила розійтися. Про причини розставання актриса мовчала більше десяти років, і тільки у 2015-му зізналася, що пішла від музиканта через його пристрасть до кокаїну.

Актриса завжди добре відгукувалася про свого колишнього обранця, називаючи його добрим та талановитим. "Він дуже хороший художник-аквареліст, багато малював моїх собак - у мене було два бостон-тер'єра і він малював їх для мене. Він був дуже добрим", - розповідала МакГоуен нам у 2019 році.

Роуз МакГоуен зі своїм улюбленцем Фото: instagram.com/rosemcgowan

  • Нагадаємо, днями зірка серіалу "Світ Дикого Заходу" Еван Рейчел Вуд опублікувала в Instagram пост з одкровеннями про пережите насильство з боку Меріліна Менсона. Після заяви актриси зі схожими звинуваченнями виступили ще чотири жінки. Сам музикант спростував звинувачення в насильстві, назвавши їх "жахливим спотворенням реальності".
  • На тлі скандалу theLime вирішив згадати найцікавіші факти з біографії та особистого життя Еван Рейчел Вуд.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого