Лайм

Зірки "Баффі" звинуватили творця серіалу Джосса Відона в аб'юзі й токсичній поведінці

Актори не вперше скаржаться на образливу поведінку Відона на зйомках

Харизма Карпентер, яка зіграла Корделію в серіалі "Баффі - винищувачка вампірів" і його спін-оффі "Ангел", розповіла про токсичну поведінку шоураннера Джосса Відона. Після відвертого поста у соцмережах її підтримали колеги Сара Мішель Геллар, Мішель Трахтебрег та Ембер Бенсон.

Зірки "Баффі". У першому ряду, зліва направо: Ніколас Брендон, Харизма Карпентер, Сара Мішель Геллар та Елісон Ханніган. У другому ряду: Ентоні Хед, Девід Бореаназ і Сет Грін. Фото: 20thCentFox

50-річна Карпентер стверджує, що на зйомках Відон вороже ставився до неї та інших акторів.

"Джосс Відон неодноразово зловживав своєю владою. Хоча він вважав свою поведінку кумедною, це тільки посилило моє занепокоєння щодо роботи, позбавило мене сил і віддалило від колег, - написала Карпентер. - Тривожні інциденти викликали хронічний фізичний стан, від якого я все ще страждаю".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від CHARISMA CARPENTER⚡️ (@karazma)

Актриса зважилася розповісти про Відона на підтримку Рея Росса: виконавець ролі Кіборга у "Лізі Справедливості" звинуватив сценариста в аб'юзивній і неприйнятній поведінці на майданчику.

Харизма Карпентер згадала, як Відон погрожував її звільнити, називав товстою на 4 місяці вагітності, ображав, налаштовував людей одне проти одного і змушував змагатися за своє схвалення.

Після публікації Карпентер підтримали колеги по серіалу.

"Хоча я пишаюся тим, що моє ім'я асоціюється з Баффі Саммерс, я не хочу назавжди асоціюватися з ім'ям Джосса Відона. Я підтримую всіх, хто пережив аб'юз, і пишаюся, що вони відкрито висловилися", - написала в Instagram Сара Мішель Геллар, яка зіграла Баффі.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Мішель Трахтеберг, яка виконала роль сестри Баффі Дон, підтвердила, що будучи підлітком, стикалася з "дуже недоречною поведінкою" Відона, і всі мають знати, що він зробив.

44-річна Ембер Бенсон, яка зіграла Тару, у відповідь на пост Карпентер поділилася своїм власним досвідом роботи на знімальному майданчику шоу. "Баффі була токсичним середовищем, і все починалося згори. Харизма говорить правду, і я разом із нею на 100%. За цей час було заподіяно багато шкоди, і багато хто з нас через 20 з гаком років все ще з цим не впорався", - написала актриса в Twitter.

Раніше заяву Рея Фішера про неприйнятну поведінку Відона підтримав його колега по "Лізі Справедливості" Джейсон Момоа (Аквамен).

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним