Лайм

Важко відходив: актор Андрій Мягков помер на руках у дружини

Смерть артиста в ніч на 18 лютого була раптовою

Актор театру та кіно Андрій Мягков, який зіграв роль Жені Лукашина в комедії "Іронія долі, або З легкою парою", помер на руках у дружини Анастасії Вознесенської. Смерть артиста була раптовою, надати будь-яку допомогу медики вже не змогли, пише "Комсомольская правда".

У ніч на 18 лютого 82-річний Мягков знепритомнів у своїй московській квартирі. Дружина одразу ж викликала "швидку", але лікарі виявилися безсилими. Попередньою причиною смерті артиста називають гостру серцеву недостатність.

Андрій Мягков з дружиною Анастасією Фото: Олександр Куров / ТАСС

Незабаром після звісток про смерть артиста журналісти також зателефонували актрисі Лії Ахеджаковій. За словами актриси, вони не спілкувалися з Мягковим вже багато років, але звістки виявилися для неї дуже болючою. "Мені дуже боляче. Я дуже співчуваю, знаю, що він важко відходив. Більше нічого сказати не можу, - сказала Ахеджакова. - Я не бачилася з ним багато років".

Звершивши акторську кар'єру в 2013 році, Андрій Мягков вів доволі закритий спосіб життя і практично не залишав свою підмосковну дачу. Він рідко спілкувався з пресою і також рідко з'являвся на публіці. Що відбувається в житті артиста, знала тільки його дружина.

Андрій Мягков та Анастасія Вознесенська познайомилися ще будучи студентами та прожили в шлюбі понад 50 років. За ці роки пара так і не стала батьками - за словами актора, через професію особисте життя роками мимоволі відходило на другий план.

  • За роки кар'єри Андрій Мягков зіграв десятки ролей в театрі та кіно, при цьому найуспішнішою, звичайно ж, була роль Жені Лукашина в комедії "Іронія долі, або З легкою парою" Ельдара Рязанова. Вона принесла артисту славу та впізнаваність, але через роки Мягков розповів, що саме через цю ролі він прожив життя "як людина, яка ходить вулицею, не піднімаючи очей".
  • 20 або 21 лютого в Москві відбудеться церемонія прощання з Андрієм Мягковим. Колеги та шанувальники творчості зможуть попрощатися з артистом у стінах МХТ імені Чехова.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме