RU  UA

Дізнатися

Дружина Віктора Павлика оголосила стать їхньої дитини і показала зворушливе відео

Пара вже обрала первістку ім'я

Віктор Павлік та Катерина Репяхова довго приховували від публіки стать майбутньої дитини, але все ж поділилися радісною новиною в соцмережах. Дружина українського співака готується народити сина, про що давно здогадувалися ЗМІ та фанати.

В Instagram 26-річна Репяхова опублікувала відео, на якому вони з чоловіком вперше дізналися стать малюка. Після УЗД конверт із результатами Катерина передала у салон, де для неї підготували коробку з повітряними кульками блакитного кольору.

"Ми хочемо хлопчика, тому що продовжувач мого роду наймолодший, маленький принц", - сказав схвильований батько, хоча майбутня мама була впевнена, що чекає на дівчинку.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Катя Павлик (Репяхова) (@repyahovakate)

"Я була настільки шокована, що стояла як укопана, коли побачила колір кульок. А за півгодини до відкриття коробки я просто плакала без зупинки. І не могла взяти себе в руки. Це точно найбільш хвилюючий момент у моєму житті, - написала Репяхова. - В інших людей якісь емоції, рухи, стрибки на таких відео. А у мене просто був шок. Я хотіла в цей день бути тільки з чоловіком удвох. Для мене це було дуже важливо. А наступного дня цю ж коробку ми відкрили для рідних".

Пара обрала ім'я дитини ще до того, як дізналася її стать. "Хоч хлопчик, хоч дівчинка, буде Міша. Михайло або Мішель", - розповіла Катерина в Instagram-історіях на початку лютого.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 апреля свой 4-й день рождения отмечает младшая дочь Натальи Могилевской, которую певица со старшей сестрой удочерила во время войны

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букингемский дворец сообщил, что британский король Чарльз III, который лечится от рака, возвращается к своим королевским обязанностям

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Украинская певица Оля Цибульская попала в ДТП в Киеве и разбила свой автомобиль - артистка врезалась в парковочный барьер