Лайм

На "Голос країни" прийшла претендентка в гурт "Время и Стекло": як заспівала суперниця Наді Дорофєєвої

Дівчина розповіла, як одного разу готувалася стати підопічною Потапа

Увечері 28 лютого відбувся 6 випуск "Голосу країни-11". На проекті тривають "сліпі прослуховування", і на сцену виходять все більш цікаві учасники. Однією з таких стала Аліса Стрига - дівчина, яка одного разу могла стати вокалісткою гурту "Время и Стекло".

Як розповіла на сцені проекту Аліса, раніше вона вже була учасницею схожого проекту, в якому на неї звернув увагу Потап. Тоді продюсер якраз збирав новий гурт, до якого шукав вокалістку та напарницю для Позитива. Як стало відомо пізніше, мова йшла про гурт "Время и Стекло".

На жаль, з цим не склалося. В якийсь момент, згадала Аліса, з'явилася Надя Дорофєєва, і Потап зробив свій вибір. На сцені "Голосу країни" дівчина зізналася, що вона щаслива таким підсумком, так як дуже любить творчість гурту "Время и Стекло" та захоплюється успіхами її вокалістки.

На шоу Аліса Стрига прийшла з піснею "Ворона" співачки Лінди, якою розвернула до себе трьох суддів - Monatik'a, Надю Дорофєєву та Олега Винника. Свій шлях на шоу дівчина продовжить у команді Monatik'a.

Фото: Instagram / @goloskrainy_official

Читайте також на theLime, діти яких знаменитостей ставали учасниками шоу "Голос країни", і кому з них вдалося підкорити зіркових тренерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також